Φόρτωση Εκδηλώσεις

(Η Επιστημονική Συνάντηση ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 27-29 Μαρτίου 2020, ωστόσο μετά από απόφαση του ΔΣ της ΕΜΕ, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης εξάπλωσης της νόσου από SARS-CoV-2 (COVID-19), η συνάντηση μετατέθηκε για τις 26 – 28 Ιουνίου 2020).

Το ΔΣ της Ελληνικής Μικροβιολογικής Εταιρείας σε συνεργασία με το Εργαστήριο Μικροβιολογίας του Ιατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργανώνει Επιστημονική Συνάντηση της Ε.Μ.Ε. στις 26 – 28 Ιουνίου 2020, στο Ξενοδοχείο Du Lac.

Μέσα σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο επιστημονικό τοπίο, όπως είναι αυτό της Εργαστηριακής Ιατρικής, είναι επιτακτική η ανάγκη συνεχούς ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων σε όλους τους τομείς της ειδικότητας της Ιατρικής Βιοπαθολογίας. Η επιμόρφωση τόσο του γιατρού, αλλά και κάθε εργαζομένου στον χώρο της Υγείας, πρέπει να αποτελεί μια διαρκή, συστηματικά οργανωμένη διαδικασία, ώστε να παρακολουθείται η πρόοδος της ιατρικής επιστήμης και τεχνολογίας, να αναπροσαρμόζονται συνεχώς οι γνώσεις και να διαφοροποιούνται οι αντιλήψεις.

Πάνω σ’ αυτές τις ανάγκες οικοδομήσαμε το πρόγραμμα της Επιστημονικής Συνάντησης με γενικό τίτλο: «Επίκαιρα θέματα Εργαστηριακής Ιατρικής: προσαρμογή στις νέες προκλήσεις».

Στόχος είναι η επαρκής ενημέρωση των συμμετεχόντων, αλλά και η γόνιμη ανταλλαγή απόψεων, ώστε, με την ολοκλήρωσή της, να έχει αποκτηθεί πολύτιμη γνώση, που θα μεταφερθεί στους χώρους παροχής υπηρεσιών Υγείας και θα αξιοποιηθεί προς όφελος των ασθενών.

Με τιμή
Το Δ.Σ.της Ε.Μ.Ε.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα.